Vibrasjonsslipemaskiner

 

Grad-Tek AS har mer enn 30 års erfaring i overflatebearbeiding og representerer tre agenturer på vibrasjonsmaskiner i Norge fra Italia, Tyrkia og Kina. Vibrasjonssliping (tromling) har utviklet seg gjennom mange år og er i dag, ved riktig utnyttelse en meget kostnadseffektiv overflatebearbeidings metode. Denne unike formen for overflatebearbeiding både sliper og glatter overflaten i tillegg til å fjerne grader på delene som behandles.

Prosessen
Vibrasjonssliping er en mekanisk form for overflatebearbeiding som oppstår ved at en masse av medie (chips) som tilsettes vann og en vis mengde compound, blir satt i bevegelse ved hjelp av vibrasjon. Delen som skal behandles legge oppi blandingen i bevegelse, og vil på denne måten bearbeides.
Det er fremstilt mange typer av medie for behandling av metaller som f.eks plastikk, keramikk, porselen, glass og stålkuler.
Den riktige kombinasjonen av følgende parametere er avgjørende for sluttresultatet og for å ivaretar den mest kostnadseffektive overflate-bearbeidingen.

Maskinene har forskjellig ut forming som feks.

 vibrasjon/Anlegg.gif

 

Suksessfaktorer

 

Anvendelsesområder:

                     

 

                    


Share on FacebookShare on Twitter