Grad-Tek as Logo2 


Behandlingsmedier og Compounds

 

 

Keramisk

Plast

Compound

Porselen

Andre medier

Chips/kjeramisk-chips.gif Chips/Plast-chips.gif Chips/Compound1.gif Chips/Porselen.gif Chips/mais.gif

Grad-Tek AS har lang erfaring i å finne frem til den optimale løsningen for valg av behandlingsmedier og compound. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet noe som gir et meget bra sluttresultat, for våre kunder. Prisen på forbruksmateriell må sees i forhold til hva som lønner seg over tid (drifts kostnad) samt oppnåelse av ønsket overflatefinish på sluttproduktet. 

Kvaliteten på behandlingsmediet som benyttes, bestemmer slipe effekten og hvor fin overflaten blir. Kvaliteten er også avgjørende på hvor lenge et behandlingsmedia varer før det må skiftes ut.

Formen på behandlingsmediet (steinen) må stå i forhold til utformingen på delen som skal behandles, slik at ønsket resultat oppnås. Formen på medie har også innvirkning på hvordan overflaten blir, dvs. runde og myke medier fører til en mer skånsom behandling enn skarpe og harde medier.

Størrelse og vekt har betydning på hvor røft medie sliper. Høyere vekt fører til mer intens sliping.
Det er en stor fordel om medie og delen som skal behandles har fysisk forskjellige størrelser. Dette forenkler separasjons-prosessen betraktelig.

Compounden har som hovedoppgave å holde overflaten til behandlingsmedia og delen som behandles ren. Compounden velges ut ifra kriterier som bla. materialet delen er laget av.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
 
Grad-Tek AS, Åsveien 5, 3475 Sætre, Tlf.: 32161740, Fax: 32160794, E-post: grad-tek@grad-tek.no, Skriv ut siden
Websidene er laget i publiseringsverktøyet Mekke.no